Trikalascore

Πρώτη ιστορική νίκη για το Πρίνος στην Α’ Ερασιτεχνική

Την πρώτη και συνάμα ιστορική του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, σημείωσε σήμερα ο ΑΟ Πρίνους, επικρατώντας με 3-0 της Κρύας Βρύσης στο γήπεδό του.

Οι γηπεδούχοι, όπως και στο προηγούμενο ματς στο Δενδροχώρι παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί και κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση χάρη σε δύο τέρματα του Βασίλη Καλογράνα και ένα του Δημήτρη Σακελλαρίου, φτάνοντας έτσι τους τέσσερις βαθμούς και βελτιώνοντας τη βαθμολογική τους θέση.

Οι συνθέσεις

Πρίνος:Παπαγεωργίου,Πατραμάνης,Ψύχος,Γκουβίνας,
Κοθράς,Β.Σακελαρίου,Γκοβίνας,Καραϊσκος,Δ.Σακελαρίου,Βερβέρας,Καλογράνας.
Αγωνίστηκαν και οι:Τσιούκας,Ζάμπρας,Χρήστος και Χάρης Κεφάλας

Κρύα Βρύση: Μαλακασιώτης, Σιούτας, Μπαούτης, Γ. Λιακόπουλος, Θ. Λιακόπουλος, Γιαννάκης (70′ Ζάρρας), Μερτσιώτης, Τάτσιος, Παπαγεωργίου (40′ Φορτούνης), Κουβελάς, Νάκης (70′ Λ. Μπουτίνας).

Related posts

Θανάσης Λιούτας: Άνοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ για αιτήσεις πληρωμής λόγω Κορωνοϊού για τους Καπνοπαραγωγούς

admin

Ανοιχτή εκδήλωση στα Τρίκαλα με θέμα «STEM και Νέες Τεχνολογίες»

admin

Στιγμές χαράς και περηφάνιας για το γνωστό ΑΕΚτζή κουρέα Στέφανο Γιαννούλη

admin