Trikalascore

Προσθέτει και άλλη ποιότητα με Τσιότρα στον άσο και Χαρατσίδη η Θύελλα Μεγαλοχωρίου, ευχαριστήριο σε Γερεντέ

‘Αλλες δύο δυνατές μεταγραφές είχαμε σήμερα για τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου, που ενισχύεται στον άσο, αλλά και στη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Η πρώτη μεταγραφή αφορά το νεαρό πορτιέρο Στέλιο Τσιότρα, που ήδη έχει καταγράψει συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Αστέρα Ριζόμυλου και το Ρήγα Φεραίο και έρχεται με ένα δυνατό βιογραφικό στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ με τη Θύελλα.

Η δεύτερη προσθήκη αφορά τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξη Χαρατσίδη που ήταν το 10άρι του Απόλλωνα Λυγαριάς.

Παράλληλα, η διοίκηση της Θύελλας Μεγαλοχωρίου και ο πρόεδρος Νίκος Γεροκώστας ευχαριστούν το Γιώργο Γερεντέ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται καλή επιτυχία με τη νέα του ομάδα, τον Ατρόμητο Παλαμά.

Related posts

Μεγάλες προσφορές σε Λεντοταινίες από το κατάστημα Λαφαζάνης Ηλεκτρολογικό Υλικό

admin

Μήνυμα του Δημάρχου Φαρκαδόνας Σπύρου Αγναντή για την Πρωτομαγιά

admin

Cafe Eννοδία: Κοσμοπλημμύρα και στιγμές χαλάρωσης για μικρούς και μεγάλους στο αγαπημένο στέκι(PICS)

admin