Πρόγραμμα και διαιτησίες της 1ης αγωνιστικής στο παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής στο παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ Ν Τρικάλων.


16:00 Κλ. Μπάρας Δαναοί-Καλαμπάκα
Διαιτητές : Ράντος , Χλωρός Χ.
Κριτές: Λήνου , Ρετζελας , Γκουγκουστάμου
16:00 Δημ. Τρικάλων Αίολος Β΄ – Φούντας Α΄
Διαιτητές : Λιλής , Λουλέ
Κριτές: Αλεξοπούλου , Κουκουράβα , Παπαδήμα
18:00 Κλ. Μπάρας Φούντας Β΄ – Αίολος Α΄

Διαιτητές : Λιλής , Τσιάρας
Κριτές: Μπουρσιάνης , Ληνου , Μητρόπουλος

Leave your vote

Related posts

Με το “δεξί” η Παιδική ομάδα των Ικάρων


Ο Αίολος Α’ επικράτησε επί του Φούντα Β’


Νίκη για την παιδική του Φούντα στο ντέρμπι με τους Δαναούς


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.