Trikalascore

Πιστός στα γούρια ο Αντώνης: Τραπέζι στον ΑΟ Τρίκαλα Basket πριν τον “τελικό” με τον Παπάγου

Εδώ και πολλά χρόνια, πριν από ένα κρίσιμο ματς που έχει να δώσει κάποια Τρικαλινή ομάδα μπάσκετ, το γούρι λέει ότι πρέπει να περάσει πρώτα από το ταβερνείο το “Λαδοφάναρο” στα Παλιά Μανάβικα, προκειμένου τα πράγματα να πάνε καλά στο παρκέ.

Ο Αντώνης Πλιάτσικας φρόντισε να τηρήσει για άλλη μία φορά τα γούρια και έτσι το βράδυ της Τετάρτης τραπέζωσε τον ΑΟ Τρίκαλα Basket, λίγες μέρες πριν τον “τελικό” με τον Παπάγου στο κλειστό της Κατσιμήδου, όπου με νίκη οι κυανέρυθροι κλειδώνουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ, ενώ αν επικρατήσουν με 20 πόντους διαφορά και άνω, αποφεύγουν πλήρως την ψυχοφθόρο διαδικασία και σώζονται αυτομάτως.

Το παρόν στο Λαδοφάναρο έδωσαν όλοι οι παίκτες του ΑΟΤ, η τεχνική ηγεσία το Staff και μέλη της διοίκησης, που απόλαυσαν το πλουσιαπάροχο δείπνο.

Παράλληλα ο Αντώνης Πλιάτσικας φρόντισε να “ντοπάρει” ψυχολογικά την ομάδα και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην κρίσιμη μάχη που θα διεξαχθεί το Σάββατο τις 4μ.μ.

Related posts

Αποτελέσματα-βαθμολογία στη Γ’ Εθνική(3ος όμιλος)

admin

ΑΣ Μετέωρα: έγινε η Γ.Σ., νέα επαναληπτική Γ.Σ. την επόμενη εβδομάδα(PICS)

admin

Moιρασιά κάτω από καταρρακτώδη βροχή για Οικουμένιο και Γριζάνο

admin