Trikalascore

Πέρασμα και για Τριαντάφυλλο από τα “Μεζεδοκαμώματα” ανήμερα των Χριστουγέννων

Δεν έχει τελειωμό το πέρασμα επωνύμων αυτές τις γιορτινές ημέρες από το δημοφιλές ταβερνείο τα “Μεζεδοκαμώματα” στα παλιά Μανάβικα.

Μετά το Δημήτρη Μπάση που βρέθηκε το μεσημέρι στο εν λόγω μαγαζί, λίγες ώρες αργότερα το κατώφλι του πέρασε άλλος ένας γνωστός καλλιτέχνης , ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απόλαυσε ένα δείπνο ποιότητας με την εκλεκτή παρέα του.

Και ο Τριαντάφυλλος είχε τη δυνατότητα να γευτεί την αγαστή φιλοξενία του ταβερνείου τα Μεζεδοκαμώματα, μένοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος, ενώ δε θα μπορούσε να μη γνωρίσει και εκείνος το “Μουφ” ο οποίος έσπευσε να τον ενημερώσει για τα ποδοσφαιρικά κυρίως δρώμενα της περιοχής.

Φήμες ότι κατέθεσε και σε εκείνον πρόταση να αγωνιστεί στην ομάδα του τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου, κρίνονται ως αβάσιμες.

Related posts

Οι Παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ έρχονται ξανά στο Νεοχώρι για φιλικό με το Διγενή

admin

Το Trikalascore συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

admin

Ξεκίνησε η ετήσια λαχειοφόρος του ΑΣ Μετέωρα

admin