Trikalascore

Πέντε δυνατές προσθήκες με τις οποίες ανεβαίνουν επίπεδο τα Αμπελάκια

Στις πρώτες πέντε μεταγραφικές κινήσεις τους προχώρησαν τα Αμπελάκια, που ήρθαν σε συμφωνία με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

‘Ολοι τους ξεκίνησαν από την Ακαδημία Αμπελακίων, πήραν μεταγραφές και επιστρατεύονται ξανά στην ομάδα των Αμπελακίων, προκειμένου να υλοποιήσουν τους φετινούς υψηλούς στόχους, σε όποια ομάδα και αν αγωνιστεί τελικά το σωματείο.

Πρόκειται για τους: Γιώργο Γεωργομάνο, Πολύκαρπο Μπατατόλη, Αχιλλέα Χόνδρο και Βασίλη Τσιαγκλή που πέρυσι αγωνίστηκαν στον ΑΟ Σαραγίων και το Λεωνίδα Κοθρά από ΑΕΚ Σαραγίων.

Πιθανότατα η ομάδα των Αμπελακίων θα ενισχυθεί περαιτέρω, με το Χρήστο Πράπα να έχει στη διάθεσή του ένα αρκετά αξιόμαχο ρόστερ με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Related posts

Συλλυπητήριο μήνυμα της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρίνας Κοντοτόλη για την απώλεια του Γιάννη Ζιάγκα.

admin

Project καινοτομίας των AKETH PIRATES

admin

DPG7000 και Παναγιώτης Γεωργούλας ετοιμάζονται να “ράψουν” το 8ο στο ‘Αμπου Ντάμπι

admin