Trikalascore

Πεντάσφαιρος και μόνος πρώτος ο Διγενής

Ο Διγενής Νεοχωρίου επικράτησε σήμερα με 5-1 του Πύργου και έτσι είναι πλέον μόνος στην κορυφή του Α’ ομίλου με έξι βαθμούς και το απόλυτο μετά από δύο ματς.

Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να είναι εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Πρεβέντη στο 15′.

Στη συνέχεια ο Διγενής ανέβασε στροφές και αρχικά ισοφάρισε με τον Αυγέρη, ενώ ο Παπαδόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους Ερυθρόλευκους, με το 2-1 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου στο Μπάμπης Παπαχατζής.

Στην επανάληψη το Νεοχώρι κατάφερε να κλειδώσει νωρίς το παιχνίδι, με το Δημήτρη Αλεξίου στο 53′ να κάνει το 3-1.

Η συνέχεια του αγώνα απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να βάζουν άλλα δύο τέρματα, με τον Αυγέρη στο 76′ και το Θέμη Αλεξίου στο 84′ να διαμορφώνει το τελικο 5-1.

Related posts

Πρωτόκολλο με rapid test για την επανέναρξη της Γ΄Εθνικής

admin

Μόνο «λευκές» ισοπαλίες εντός έδρας με Καραισκάκη ο Α.Ο Τρίκαλα

admin

Σκρέτας: “Θα φτιάξουμε νεανική ομάδα που θα παίζει ωραίο μπάσκετ”

admin