Trikalascore

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου ο Θεοδώρου

Τη λύση της συνεργασίας με τον Θάνο Θεοδώρου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με απόφαση του προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού κ. Σάκη Τζήμα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κ. Θάνο Θεοδώρου. Ευχαριστούμε τον κ. Θεοδώρου για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Ο κ. Τζήμας ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητές εγνωσμένης αξίας και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Θεοδώρου ήταν ο δεύτερος προπονητής που καθοδήγησε τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς αρχικά ήταν ο Στέλιος Αρσένος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, προτού παραιτηθεί.

Magnesianews.gr

Related posts

To πρόγραμμα προπονήσεων της Ακαδημίας Δήμητρας/Απόλλων 2025-26

admin

Καλός ο Διγενής, αλλά ισόπαλος και κόντρα στην Πάργα

admin

Ποδοσφαιρικό τουρνουά την Κυριακή 11/8 στον ‘Αγιο Βησσαρίωνα

admin