Trikalascore

Παρέα γνωστών Τρικαλινών Παναθηναϊκών φωτογραφήθηκε με το 7ο κύπελλο, πριν το Game 2 με την Εφές!

Δεκάδες Τρικαλινοί βρίσκονται αυτή την ώρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσουν το σπουδαίο Game 2 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές για τα Playoffs της Εuroleague.

Σε μία παρέα εξ’ αυτών ο γνωστός “βαμμένος πράσινος” επιχειρηματίας, Χρυσόστομος Ευσταθίου, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα παρέα με τους Αποστόλη Κακκέ, Αχιλλέα Χαχάμη και Καρανίκα.

Η τετράδα λίγη ώρα πριν το τζάμπολ ξεναγήθηκε στο “παλάτι” του Παναθηναϊκού και είχε τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί με το 7ο κύπελλο, το οποίος οι πράσινοι κατέκτησαν πριν περίπου ένα χρόνο στο Βερολίνο.

Ευχή τους φυσικά, το 7ο να γίνει 8ο τον επόμενο μήνα, στο Αμπού Ντάμπι, όπου κατά πως φαίνεται ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Related posts

Δείτε εδώ σε LIVE STREAMING τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΤ Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου-ΠΟ Φήκης

admin

Μήνυμα του Δημάρχου Φαρκαδόνας Σπύρου Αγναντή για την Πρωτομαγιά

admin

Eμφανώς μειωμένα σήμερα τα κρούσματα στα Τρίκαλα-1.558 σε όλη τη χώρα

admin