Trikalascore

Παρέα επώνυμων Νεοχωριτών απόλαυσε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στο Terroir

Την ευκαιρία να απολαύσουν τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου με το έτερον ήμισυ είχαν δύο επώνυμοι Νεοχωρίτες.

Επωφελούμενοι από το εορταστικό κλίμα της ημέρας, άφησαν για λίγο τις εργασιακές σκοτούρες και ανηφόρισαν στο Terroir Bar Restaurant του Ananti City Resort.

O λόγος για το γνωστό επιχειρηματία και πρόεδρο του συνδέσμου Βετετεράνων του ΑΟ Τρίκαλα Χρήστο Σακελλαρίου και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας Βασίλειο Κοκκώνη.

Μετά των συζύγων τους πέρασαν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας χαλαρά το ποτό τους και φυσικά είχαν αρκετά να συζητήσουν με πολιτικές, αλλά και αθλητικές προεκτάσεις.

Related posts

Απάντηση Δημάρχου Φαρκαδόνας στην Κίνηση Ανασυγκρότησης

admin

Mε τσαμπουκά για αποτέλεσμα στην Καρδίτσα

admin

Mία από τις πιο μαύρες σελίδες του ΑΟ Τρίκαλα γράφτηκε σήμερα, “φλερτάρουν” επικίνδυνα με το τοπικό οι “κυανέρυθροι”

admin