Trikalascore

Παράθυρο επανέναρξης προπονήσεων στη SL2

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα καθώς οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 θα μάθουν αν τους επιτραπεί να επιστρέψουν στις προπονήσεις ή όχι.

Η Λίγκα έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στους αρμόδιους και περιμένει την απάντηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 2 Δεκεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή ενώ σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λίγκας στις 5 του μήνα είχε αναφερθεί στα θετικά μηνύματα που εισέπραξε από την τηλεδιάσκεψη με τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι όπως είπε εντυπωσιάστηκαν από το πρωτόκολλο που τους παρουσιάστηκε.

Liganews.gr

Related posts

‘Oλα για αποτέλεσμα κόντρα στην πανίσχυρη ΑΕΛ ο ΑΟ Τρίκαλα

admin

Αφιέρωμα του SDNA για τον “‘Ελληνα Μπατιστούτα” Γιώργο Βακουφτσή

admin

Εισηγητής για την Ετήσια Έκθεση της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος ο Θανάσης Λιούτας

admin