Trikalascore

Παρατεταμένος καύσωνας διαρκείας από Τετάρτη

Ο δροσερός καιρός του σαββατοκύριακου δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς όπως προέβλεψε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, από την Τετάρτη 28 Ιουλίου έρχεται παρατεταμένης διάρκειας καύσωνας.

Όπως έιπε ο κ. Γιαννόπουλος, αν και αύριο Κυριακή 25 Ιουλίου θα διατηρηθούν οι ίδιες καιρικές συνθήκες με σήμερα, με θερμοκρασίες έως 35 βαθμούς στα ηπειρωτικά και βόρειους ανέμους έως 8 μποφόρ, από την Δευτέρα 26 Ιουλίου αναμένεται σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας.

Από την Τετάρτη δε, αναμένεται καύσωνας, ο οποίος μάλιστα θα έχει και μεγάλη διάρκεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς στα ηπειρωτικά, κυρίως στην κεντρική και νότια Ελλάδα, με την θερμοκρασία στην Αττική να φθάνει τους 39 βαθμούς την Πέμπτη.

Ωστόσο, οι υψηλές θερμοκρασίες φαίνεται ότι θα διατηρηθούν τουλάχιστον για μία εβδομάδα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά δεδομένα, όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

news.gr

Related posts

Την απόκτηση δύο πορτιέρο ανακοίνωσε ο Α.Ο Ταξιαρχών

admin

DPG7000 και Παναγιώτης Γεωργούλας ετοιμάζονται να “ράψουν” το 8ο στο ‘Αμπου Ντάμπι

admin

‘Hθελαν τα Μετέωρα, αλλά η Καρίτσα δεν παιζόταν

admin