Trikalascore

Παπαγεωργίου: “Ευχαριστώ τα μέλη της ΕΠΣΤ που με εξέλεξαν Γραμματέα, όλοι ενωμένοι να συνεχίσουμε το έργο του Θανάση Μπουτζιώλη”

Μήνυμα ενότητας από το νέο Γραμματέα της ΕΠΣ Τρικάλων, Μάκη Παπαγεωργίου, ο οποίος μέσω επιστολής αναφέρεται στη μεγάλη απώλεια του πεθερού του και προέδρου της ‘Ενωσης Θανάση Μπουτζιώλη, ενώ υποστηρίζει ότι θα βρίσκεται κοντά στα σωματεία όπως ήταν και εκείνος.

Αναλυτικά η επιστολή Παπαγεωργίου:

Μετά το μεγάλο κενό που άφησε στην οικογένεια μας, στην οικογένεια της ΕΠΣ Τρικάλων η απώλεια του αγαπημένου μου πεθερού αλλά και Προέδρου καλούμαστε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης σαν μια οικογένεια, ενωμένοι όλοι μαζί, να συνεχίσουμε το έργο του που τόσα χρόνια επιτελούσε με αγάπη και αφοσίωση ο ίδιος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης που με ομόφωνη απόφαση με επέλεξαν ως Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Τρικάλων.
Θέλω να τονίσω σε όλα τα σωματεία πως θα εργαστώ σκληρά και θα βάλω όλες τις δυνάμεις μου ώστε να συνεχίσω το έργο του και πως θα είμαι κοντά σε όλα τα σωματεία σε ότι χρειαστούν στο μέλλον.
Θα είμαι δίπλας σας όπως ήταν πάντα και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ σας ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΤΖΙΩΛΗΣ …

Με εκτίμηση,
Μάκης Παπαγεωργίου

Related posts

Η γκολάρα του Θ. Λιακόπουλου που έκρινε το μπαράζ Αχιλλέας Μπάρας-Κρύα Βρύση

admin

Έχασε τη μητέρα του ο Βασίλης Κρομμύδας, συλλυπητήρια από τον ΑΟΤ ΒC

admin

Με σκληρή δουλειά σε υψηλό επίπεδο εδώ και 7 χρόνια ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος

admin