Trikalascore

Πάντα παρών σε αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων ο Βίκτωρας Ψύχος

Ο προπονητής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Τρικάλων, Βίκτωρας Ψύχος το πρωί του Σαββάτου , βρέθηκε στην Μπαλκούρα και παρακολούθησε τον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ14 ανάμεσα στην ΑΕΚ Σαραγίων και τον Αίαντα Τρικάλων.

Γενικώς, ο Ψύχος δίνει το παρόν συνεχώς σε αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων ανά το νομό, θέλοντας να έχει μία όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για τους ταλαντούχους παίκτες όλων των ηλικιών που πλαισιώνουν ή θα πλαισιώσουν μελλοντικά τις μικτές της ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι οποίες Μικτές είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αναβαθμιστεί γενικώς και αυτό βάσει αποτελεσμάτων και όχι μόνο.

Related posts

Όταν ο Στέλιος Βάσκος διέπρεπε στον ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος

admin

250 χιλιάδες ευρώ άμεσα σε κάθε ομάδα της SL2-Που θα δοθούν τα συνολικά 50 εκατ. από το στοίχημα

admin

Απόλλων Λυγαριάς: Η θέση του σωματείου για την αποβολή Αντωνίου και η προαναγγελία δημιουργίας ακαδημίας

admin