Trikalascore

Πάνοπλος στη Θεσσαλονίκη o Α.Ο Τρίκαλα

Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα, για το δύσκολο μεθαυριανό (14.45) εκτός έδρας παιχνίδι με την Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στάδιο.
Οι κυανέρυθροι, αναμένεται να παραταχτούν αύριο δίχως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς άπαντες οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.
Ο Βασίλης Ευθυμίου ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και είναι διαθέσιμος, ενώ την αποστολή θα ακολουθήσει εκτός απροόπτου και ο Κεχαγιάς που μετά το λιποθυμικό επεισόδιο της Πέμπτης είναι πλέον καλά.
‘Αρα ο Βασίλης Καλογιάννης θα έχει τη δυνατότητα για την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, σε ένα ματς όπου η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος , ούτως ή άλλως θα συνιστά μία μεγάλη υπέρβαση.
Να σημειωθεί ότι τα Τρίκαλα σε 10 επισκέψεις τους στο Καυταντζόγλειο μετρούν μόνο ήττες…
Η κυανέρυθρη αποστολή θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη αύριο το μεσημέρι, μετά το πέρας της προπόνησης και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Related posts

Σε καλό κλίμα το τετ α τετ Αιβάζογλου-Αυγενάκη παρουσία Κολώνα

admin

Παρέα Τρικαλινών έζησε την κατάνυξη του Αγίου ‘Ορους

admin

Θύελλα Μεγαλοχωρίου: Ευχαριστήριο σε Λιούτα, Καλύβα και μήνυμα συμπαράστασης στους τρεις “κομμένους”

admin