Trikalascore

Παλιοί VS Nέοι: ‘Εδωσαν ένα διαφορετικό φιλικό παιχνίδι στο Δενδροχώρι(PICS)

Ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής στο γήπεδο Δενδροχωρίου αναμετρήθηκαν σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι οι παλιοί εναντίον των νέων του χωριού.

‘Ανθρωποι που όλοι τους φόρεσαν κάποια στιγμή τα χρώματα του τοπικού Μεγάλου Αλεξάνδρου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, απολαμβάνοντας το παιχνίδι, ενώ το καλαμπούρι δεν έλειπε.

Το παρόν στο φιλικό μεταξύ άλλων έδωσε και ο διευθυντής της Portioli στα Τρίκαλα κ. Νίκος Παππάς, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε και…δημοσιογραφικά καθήκοντα παίρνοντας συνεντεύξεις και καταγράφοντας στιγμιότυπα από το ματς.

Ωραίες στιγμές για τους ανθρώπους του Δενδροχωρίου που βρήκαν την ευκαιρία να ανταμώσουν λίγο πριν το Πάσχα.

Related posts

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ : 13ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» και του αγώνα 5χλμ. Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

admin

Δήμητρα/Απόλλων: Αποστολή με την Αντρική του Αστέρα Τρίπολης στα 16 του για τον Κακαδιαρη !

admin

Επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

admin