Trikalascore

‘Οταν η κακοπροαίρετη κριτική και η εμπάθεια παίρνουν απαντήσεις στο γήπεδο

Κάνοντας μία αναδρομή στα σχόλια “φιλάθλων” του Α.Ο Τρίκαλα τον τελευταίο μήνα στα social media πραγματικά σε κάνουν να γελάς τα γραφόμενά τους, σε σχέση με τη σημερινή πραγματικότητα.

Και τι δε διάβαζες: “Ο Α.Ο Τρίκαλα η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας”, “είμαστε το πρώτο φαβορί για να πέσουμε” , “η ομάδα θυμίζει διάλυση” , “να φύγουν όλοι παίκτες, διοίκηση, προπονητής”, είναι μερικά από τα ανήκουστα σχόλια που συναντούσες καθημερινά σε αναρτήσεις σχετικά με την ομάδα από δήθεν εξαγριωμένα άτομα και σε έκαναν να αναρωτιέσαι αν έχουν γραφτεί από ανθρώπους που θέλουν το καλό αυτής της ομάδας ή όχι.

Τη μία έφταιγαν οι φανέλες που ήταν…γκρι και όχι κυανέρυθρες, την άλλη ότι δεν έπαιζαν αρκετοί Τρικαλινοί παίκτες και μονίμως έπρεπε να ασχοληθούμε με κάποιο θέμα μικρής σημασίας.

‘Εφτασαν ορισμένοι να γράψουν ότι θα ζήσουμε ξανά ημέρες 2019, όταν ο Α.Ο Τρίκαλα έπεσε μία κατηγορία, εξαιτίας της αλήστου μνήμης αναδιάρθρωσης που ίσχυσε εκείνη τη σεζόν.

Ακόμη και κάποιοι άνθρωποι γύρω από τον Α.Ο Τρίκαλα που η άποψή τους είναι βαρύνουσα για τον κόσμο, κάθε λίγο και λιγάκι μιλούσαν για “ντροπή” και άλλα τέτοια ωραία που σήμερα προκαλούν το γέλωτα βλέποντας κανείς την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και το πόσο εύκολα καθάρισε τελικά την παραμονή στην κατηγορία.

Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε μερικούς ο σημερινός Α.Ο Τρίκαλα διαθέτει ίσως την πλέον αξιόπιστη διοίκηση της τελευταίας 20ετίας. Με έναν άνθρωπο στο τιμόνι του, ο οποίος δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ δεξιά και αριστερά και σίγουρα μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον της ομάδας.

Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό; Και πως είναι δυνατόν ορισμένοι να φτάνουν στο σημείο να ζητούν ακόμη και αλλαγή διοίκησης, όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στο παρελθόν έχουν στηρίξει με τα μπούνια ανθρώπους που έφεραν υποβιβασμούς και διαλύσεις;

Σχετικά με το Σούλη Παπαδόπουλο, προκύπτει εκ του αποτελέσματος ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ηγηθεί της ομάδας σε τεχνικό επίπεδο και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Γιατί πολύ απλά ξέρει πως να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό. Σε ποια θέση πρέπει να παίξει ο κάθε ποδοσφαιριστής και παράλληλα εμπνέει τους παίκτες και έχει κερδίσει το σεβασμό τους.

Με άλλα λόγια οι παίκτες παίζουν για το Σούλη, κάτι που δε συνέβαινε με τον προηγούμενο προπονητή.

Ας αφήσουν λοιπόν ορισμένοι λίγοι την γκρίνια, αναφέρομαι σε μία μικρή μειοψηφία “μπαχαλάκηδων” που όλα αυτά τα χρόνια απλά προσπαθούν να δημιουργούν θέματα γύρω από την ομάδα, είτε γιατί δεν τους είναι αρεστός ο πρόεδρος, είτε ο προπονητής, είτε κάποιοι ποδοσφαιριστές και ας συσπειρωθούν όλοι γύρω από την ομάδα στα υπολειπόμενα παιχνίδια.

Ο Α.Ο Τρίκαλα έδωσε απαντήσεις στο γήπεδο. Πέτυχε τον πρώτο στόχο, δηλαδή την άνετη παραμονή στην κατηγορία και θα κοιτάξει στα επόμενα ματς και στα πλέι άουτ να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται.

 

Related posts

Συνεχίζει τη μάχη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο Χρήστος Σιμορέλης

admin

“Καθάρισε” από νωρίς ο Διγενής κόντρα στον Πύργο

admin

Μεγαλεία στη Ρώμη για τον Τρικαλινό δικηγόρο Κώστα Τσόγκα(PICS)

admin