Trikalascore

Ορούτς Ρέις: Έφτασε μία “ανάσα” από το Καστελλόριζο

Έχοντας χαράξει ρότα Ανατολική, το Ορούτς Ρέις με τα συνοδευτικά του δείχνουν να οδεύουν προς το λιμάνι της Ατταλείας, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των ερευνών τους, όπως άλλωστε είχαν διαμηνύσει Τούρκοι αξιωματούχοι.
Ωστόσο, λίγο πριν το… φινάλε στις 29 Νοεμβρίου, όποτε και λήγει η παράνομη NAVTEX, οι Τούρκοι φαίνεται πως θέλησαν να δείξουν ότι μπορούν να προκαλέσουν φέρνοντας το σεισμογραφικό εντός δυνητικής αιγιαλίτιδας ζώνης, δηλαδή κάτω από 12 ναυτικά μίλια και μόλις 7 νμ από τις ακτές της Μεγίστης. Αυτό συνέβη περίπου στις 12.00 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr πραγματοποίησε την διέλευση σαν… κλέφτης, πλέοντας με ταχύτητα άνω των 6 νμ και χωρίς να έχει ποντισμένα καλώδια.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται περίπου 40 νμ από το νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελλόριζου με πορεία Νότια Νοτιοανατολική.

Related posts

Κώστας Αγοραστός στα Τρίκαλα: Έλαβα το μήνυμα της πρώτης Κυριακής – Στις 15 Οκτωβρίου σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε και να μας στηρίξετε – Όλα από την αρχή, καλύτερα για όλους

admin

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ «ΑΘΗΝΑ»

admin

Νυσταγμός: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται στην κλινική ΟΡΑΣΗ

admin