Trikalascore

Ονειρικό ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών Volley για τον Τρικαλινό Βαγγέλη Βαιόπουλο

Ο Βαγγέλης Βαϊόπουλος έκανε ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Εθνικής ανδρών και με δικό του πόντο διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 σετ με την Πορτογαλία.

«Ονειρικό ντεμπούτο για μένα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και όλα τα παιδιά έδωσαν το μάξιμουμ για να πάρουμε τη νίκη. Είναι τεράστια τιμή που βρίσκομαι μαζί με όλους τους συμπαίκτες μου στην εθνική. Όλοι μπορούν να προσφέρουν όταν τους ζητηθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Volleynews.gr

Related posts

Πρόστιμα σε δύο εισπρακτικές εταιρείες – Κώστας Σκρέκας: «Οι παραβιάσεις της νομοθεσίας και οι απαράδεκτες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές»

admin

Το 2024 ήταν μια φανταστική χρονιά για τους Pretorians του Ηarlem Fight Gym με επιτυχίες σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα

admin

VIDEO με τη συνέντευξη τύπου του ντέρμπι ‘Ικαροι-Αίολος/Γόμφοι

admin