Trikalascore

‘Ολα για τη νίκη και το 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου η ΑΕΤ

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής σεζόν δίνει αύριο Τρίτη και ώρα 19.00 η μπασκετική ΑΕΤ.

Οι “κόκκινοι” υποδέχονται τον Ολυμπιακό Βόλου στο 4ο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το συγκρότημα του Γιάννη Τσίμα βρίσκεται πίσω με 2-1 στις νίκες και αυτό το παιχνίδι έχει το χαρακτήρα do or die,  καθώς με νίκη η ΑΕΤ φέρνει τη σειρά σε ισοπαλία και με την ψυχολογία στα ύψη θα πάει στο Βόλο για το 5ο παιχνίδι, προκειμένου εκεί να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Αν δε το Τρικαλινό συγκρότημα δεν τα καταφέρει και ηττηθεί, τότε οι Βολιώτες κάνουν το 3-1 και εκείνοι περνούν στα τελικά.

Η ΑΕΤ σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι έχουν ανάγκη όσο τίποτα από τη στήριξη του κόσμου τους, που θα πρέπει να δώσει βροντερό παρόν στο κλειστό γυμναστήριο της Κατσιμήδου.

Εξάλλου, είναι ευκαιρία για την πόλη να πανηγυρίσει την άνοδο και να έχει τη νέα σεζόν τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς και οι Δαναοί δίνουν τη δική τους μάχη κόντρα στην Αγριά με τη σειρά εκεί να είναι στο 2-2.

Related posts

Κάθε Δευτέρα φρεσκότατα ψάρια ημέρας στο Ιχθυοπωλείο Κλάντζος(PICS)

admin

ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ: Επιτυχία και πλήθος διακρίσεων στο 6ο Meteora Wrestling Tournament

admin

O Φώτης Γεωργόπουλος αναγνωρισμένος προπονητής Κick Βoxing από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

admin