Oι 4 βουλευτές που εκλέγει ο νομός Τρικάλων

Ο Κώστας Σκρέκας (Ν.Δ.) με 17.051, η Κοντοτόλη Μαρίνα (ΣΥΡΙΖΑ) με 5.528, ο Γιώργος Οικονόμου με 5.608 και ο Αχιλλέας Κανταρτζής (ΚΚΕ) με 2.744, είναι οι τέσσερις βουλευτές που (εκτός απροόπτου) θα εκπροσωπούν το νομό!

Τα Τρίκαλα για πρώτη φορά βγάζουν 4 έδρες ,μία ανά κόμμα.

Leave your vote

Related posts

VIDEO με τα Highlights από το Αμβρυσσέας Διστόμου-ΠΟ Φήκης 0-1


Οριστικό: Αποφάσισε αναστολή πρωταθλημάτων η ΕΠΟ λόγω του νόμου Αυγενάκη


Με πλήρη εμβολιασμό ή διπλό rapid test οι αθλητές των ομαδικών αθλημάτων;


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.