Trikalascore

Ο Τρικαλινός Πρόεδρος των επιτυχιών της ΑΕ Κηφισιάς Βασίλης Γαντζούλας μιλάει αποκλειστικά στο Trikalascore

Ο Βασίλης Γαντζούλας είναι ο Τρικαλινής καταγωγής ποδοσφαιρικός παράγοντας (έλκει την καταγωγή του από το Γαρδίκι Τρικάλων), που εδώ και 17 χρόνια ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με το ποδοσφαιρικό σωματείο της ΑΕ Κηφισιάς.

Πήρε την ομάδα στην τελευταία ερασιτεχνική κατηγορία και οδήγησε εκ του ασφαλούς μέχρι τη SL2. Πλέον, από το πόστο του προέδρου της Ερασιτεχνικής και στηρίζοντας ενεργά την προσπάθεια του νυν προέδρου και καλού φίλου του Χρήστου Πρίτσα, περιμένει να δει την ΑΕ Κηφισιάς να κάνει το μεγάλο βήμα ανόδου  προς τη Super League1, καθώς ήδη έχει εξασφαλίσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της στο 2ο όμιλο της SL2.

Ο Βασίλης Γαντζούλας παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Trikalascore όπου αναφέρεται σε όλη τη διαδρομή του στην ΑΕ Κηφισιάς, στη φετινή μεγάλη πρόκληση της ανόδου στη SL1 και φυσικά μιλάει και για τον ΑΟ Τρίκαλα , την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, καθώς και για την προοπτική κάποια στιγμή να ασχοληθεί ενεργά σε διοικητικό επίπεδο με τους κυανέρυθρους.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ερ: Kαλησπέρα κ. Γαντζούλα. Κατ’ αρχήν να σας συγχαρώ για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνετε στην ομάδα της Κηφισιάς που την έχει φέρει στην κορυφή της SL2 και πιθανώς τη νέα σεζόν στη SL1. Μιλήστε μας για τους λόγους που αποφασίσατε να εμπλακείτε με τη συγκεκριμένη ομάδα και δυο λόγια για την έως τώρα παρουσία σας εκεί.

Απ:Κατ’ αρχήν να σας ευχαριστήσω τόσο για την πρόσκληση όσο κυρίως για τα καλά σας λόγια για την ομάδα μας και για μένα προσωπικά. Η αναζήτηση των λόγων της απόφασης να εμπλακώ στην ομάδα πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω, σχεδόν πριν 17 χρόνια. Βασικοί λόγοι ήταν η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και παράλληλα η αγάπη μου για την περιοχή της Κηφισιας. Ήθελα με κάποιο τρόπο να προσφέρω στην τοπική κοινωνία και επέλεξα σχεδόν αβίαστα τον χώρο του Αθλητισμού. Πρέπει να σας τονίσω ότι η ομάδα τότε βρισκόταν στην τελευταία κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Αθήνας και ίσως και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος να ασχοληθώ.

Ερ:Η φετινή χρονιά προφανώς και είναι ορόσημο για την ομάδα της Κηφισιάς, καθώς βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Θεωρείτε ότι αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί και ποιες ομάδες του ομίλου θεωρειτε ως τους βασικούς ανταγωνιστές για την άνοδο;

Απ: Άσχετα με την φετινή προσπάθεια πρέπει να σας πω κάτι που πιθανόν να γνωρίζεται είναι ότι η ομάδα εδώ και σχεδόν 15 χρόνια δημιουργεί προϋποθέσεις που είναι σπάνιες για το ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον το ερασιτεχνικό. Το κυριότερο όμως ήταν να συμπαγές διοικητικό συμβούλιο που με την παρουσία και του φίλου μου του Χρήστου Πρίτσα (Πρόεδρος της ΠΑΕ) μεθοδικά έφτασε την ομαδικά σε αυτό το φετινό «ορόσημο». Εκτός της αισιοδοξίας που έχω ως άνθρωπος και ως παράγοντας αλλά και στην πραγματικότητα η ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να προβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Super League. Από την άλλη όμως πρόκειται για έναν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολύ μικρές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες -παραδοσιακά έμπειρες- και φυσικά το γεγονός ότι προβιβάζεται μόνο ο πρωταθλητής κάνει το εγχείρημα ακόμη δυσκολότερο. Έχουμε όμως πετύχει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, βασιζόμενη σε μια πολύ καλή ομάδα (ρόστερ, τεχνικό, διοικητικό και υποστηρικτικό επιτελείο) και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όσο αναφορά τους αντιπάλους όπως προείπα οι διάφορες είναι μικρές με όλες και αυτές που φαίνεται ότι θα κάνουν πρωταθλητισμό κατά την γνώμη μου είναι η Καλλιθεα, ο Απόλλων και η Καλαμάτα.

Ερ: Μιλήστε μας για το γηπεδικό και τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας να γίνει σε περίπτωση ανόδου στη SL1; Επίσης, είστε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των φιλάθλων της Κηφισιάς στο πρωτόγνωρο για αυτούς εγχείρημα, αλλά και γενικότερα τη στηριξη της περιοχής;

Απ:Το γηπεδικό είναι ένα χρόνιο πρόβλημα για το σύνολο σχεδόν των ελληνικών ομάδων. Από πέρσι αγωνιζόμαστε στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής (στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω και δημόσια τον Δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Τσιροζιδη για την άψογη συνεργασία και αμέριστη συμπαράσταση τους) το οποίο είναι ένα  Στάδιο προδιαγραφών. Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς, ο οποίος είναι αρωγός στην μεγάλη μας προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, ανακαινίζουμε την ιστορική μας έδρα το «Ζηρίνειο» ώστε να είναι άρτιο για την διεξαγωγή αγώνων επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Σχετικά με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης μπορώ να πω ότι επιδιώκουμε μεγαλύτερη στήριξη τόσο από τον φίλαθλο κόσμο όσο και εν γένη από την περιοχή μας (και γενικότερα τα Βόρεια Προάστεια) και δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, γιατί το εγχείρημα είναι τεράστιο και δεν περισσεύει κανείς.

Ερ:Ποιος είναι ο απώτερος στόχος σας ως Πρόεδρος της Κηφισιάς; Υπάρχει κάποιο ταβάνι στις φιλοδοξίες σας;

Απ:Να διορθώσω ότι είμαι Πρόεδρος της ερασιτεχνικής. Απώτερος διοικητικός στόχος όλων μας στην Κηφισιά είναι η ομάδα να έχει αυτήν την νοικοκυροσύνη και την τυπικότητα που την διακρίνει και φυσικά αγωνιστικός στόχος είναι να βρεθούμε στην Super League 1. Επειδή είμαι ρομαντικός παράγοντας του ποδοσφαίρου σας τονίζω ότι τα όνειρα για την ομάδα δεν σταματούν ποτέ ούτε έχουν ταβάνι και το κυριότερο δεν υπάρχει ουδείς κορεσμός.

Ερ: Επειδή έλκετε την καταγωγή σας από τα Τρίκαλα δε θα μπορούσα να μη σας ρωτήσω για το αν ενημερώνεστε για τα τεκταινόμενα στον ΑΟ Τρίκαλα και κατά τι γνώμη σας τι θα πρέπει να γίνει ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου της αξίζει;

Απ:Ενημερώνομαι παρά πολύ για τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός από καταγωγή έχω και στενούς δεσμούς με την τόπο γέννησης μου. Θεωρώ ότι η ομάδα αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο της και θα επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες για είναι μια ομάδα με μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία πολύ κόσμο που την ακολουθεί πιστά. Αυτό θα γίνει με διοικητική σταθερότητα και συμμετοχή Τρικαλινών παραγόντων που αγαπούν την ομάδα.

Ερ: Επειδή αρκετός κόσμος εκφράζει την άποψη ότι ένας ισχυρός διοικητικός παράγοντας Τρικαλινής καταγωγής είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα του ΑΟΤ, θα σας ενδιέφερε κάποια στιγμή μελλοντικά να ασχοληθείτε ενεργά με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας σας;

Απ:Όπως προείπα αυτή θα ήταν η ιδανική λύση για τον ΑΟ Τρίκαλα η εμπλοκή δηλαδή επιφανών Τρικαλινών στην ομάδα. Από την άλλη, θεωρώ τον εαυτό μου «ερασιτέχνη» παράγοντα και απόλυτα δεμένο με την ομάδα μου, θα απέκλεια ενεργό συμμετοχή σε άλλη ομάδα όχι όμως και την στήριξη ή την βοήθεια μου στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου.

Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία σας

Related posts

Εντυπωσιακός ο ΑΠΣ Τρίκαλα

admin

Καταργείται η Football League, αυστηρά κριτήρια στη SL2

admin

Moto Factory: Η φροντίδα για τη μηχανή και το αυτοκίνητό σου περνάει σε άλλο επίπεδο(PICS)

admin