Trikalascore

Ο τελικός Ιταλία-Αγγλία έπαιξε…μπάλα στα “Μεζεδοκαμώματα”(PICS)

Βραδιά τελικού για το Εuro 2020 ήταν η χθεσινή, καθώς αναμετρήθηκαν η Ιταλία με την Αγγλία, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ της “Σκουάντρα Ατζούρα”, προς τέρψιν των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.

Στο γνωστό ταβερνείο “τα Μεζεδοκαμώματα” στα παλιά Μανάβικα για τις ανάγκες της βραδιάς τοποθετήθηκε τηλεόραση, με τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος να γεμίζει από κόσμο, κυρίως νεαρής ηλικίας, που δημιούργησε τη δική του…εξέδρα.

Οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεγάλο τελικό και παράλληλα να απολαύσουν μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις και παγωμένες μπύρες, σε μία άκρως καλοκαιρινή βραδιά, από αυτές που τα “Μεζεδοκαμώματα” ξέρουν να χαρίζουν στην εκλεκτή πελατεία τους.

Γιατί και οι σημαντικές αθλητικές αναμετρήσεις παίζουν μπάλα στα “Μεζεδοκαμώματα”.

Related posts

Χορεύει αύριο βράδυ ο Κεραυνός Ροπωτού

admin

Κλειστό το πάρκο Αη Γιώργη επί διήμερο για αντικουνουπικούς ψεκασμούς

admin

Το βουλκανιζατέρ “Πάφης” δίπλα στον οδηγό 24ώρες το 24ωρο, ότι και αν χρειαστείς(PICS)

admin