Trikalascore

Ο πρωταθλητής με την Ανθούπολη Ευθύμιος Κατσάμπελας στο Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου

Μία ποιοτική προσθήκη πραγματοποίησε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας με την ομάδα της Ανθούπολης και εν συνεχεία την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο λόγος για τον Ευθύμιο Κατσάμπελα, ο οποίος είχε μία γεμάτη χρονιά τους πρωταθλητές Λάρισας και έρχεται στο Δενδροχώρι να δέσει την αμυντική γραμμή της ομάδας, καθώς αγωνίζεται ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ.

Ο Μέγας Αλέξανδρος αναμένεται γενικώς το επόμενο διάστημα να παρουσιαστεί αρκετά δυνατός στο τρέχον πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, έχοντας ως στόχο και πάλι ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

Related posts

ΕΝΤΕΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ του ΑΠΣ Τρίκαλα στην προετοιμασία του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης κεντρικής Ελλάδας με την CSKA Σόφιας.

admin

“Zωγραφίζει” στη δουλειά του ο Ηλίας Κλιάκος

admin

Αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων από κορωνοιό-Ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων στα Τρίκαλα

admin