Trikalascore

Ο πρόεδρος της Δόξας Χρυσομηλιάς με Βρύζα, Κωνσταντέλια στη Θεσσαλονίκη

Ο Βαγγέλης Βλάχος, πρόεδρος της Δόξας Χρυσομηλιάς, είναι ένας άνθρωπος με πολλές διασυνδέσεις ειδικά στη συμπρωτεύουσα.

Την ώρα που ο ίδιος χτίζει την ομάδα του για τη νέα σεζόν, ενώ αναμένεται να έχουμε και την είσοδο δυνατού επιχειρηματία που θα κάνει ακόμη πιο δυνατή τη νέα προσπάθεια, βρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη είχε συνάντηση υψηλού επιπέδου με δύο δυνατές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες.

Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ζήση Βρύζα, πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική το 2004 και το ανερχόμενο αστέρι του ΠΑΟΚ Γιάννη Κωνσταντέλια.

Σε γνωστό μαγαζί της Τούμπας η παρέα παρακολούθησε την αναμέτρηση Αντβέρπ-ΑΕΚ, ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιρικές αναλύσεις έδιναν και έπαιρναν.

Related posts

Δευτέρα πρωί: Οι πάγκοι στο Ιχθυοπωλείο Κλάντζος γεμίζουν με φρεσκότατα ψάρια και σε περιμένουν(PICS)

admin

Διέλυσε τη Μελίκη ο ΑΟΤ BC και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή

admin

Πυροδοτήθηκε η “βόμβα” με Κοθρά στο Πρίνος

admin