Trikalascore

Ο Ολυμπιακός ζήτησε πρόκριση χωρίς αγώνα στο κύπελλο!

Μία απίστευτη πρόταση έκανε ο Τάκης Αγραφιώτης στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την κλήρωση του Κυπέλλου.

Βάσει της προκήρυξης του Κυπέλλου, από τη στιγμή που δεν θα συμμετάσχουν οι σύλλογοι της Superleague 2, δύο ομάδες θα περάσουν στη 2η φάση με κλήρωση.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ωστόσο πρότεινε στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ κάτι που προκάλεσε αίσθηση. Οι δύο ομάδες που θα περάσουν «bye» να είναι οι φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου, δηλαδή ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Όταν το άκουσε αυτό ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρότεινε χαριτολογώντας να περάσουν αυτοί που έπαιξαν περισσότερους τελικούς στη διάρκεια αυτής της διοίκησης και κάπως έτσι ο Αγραφιώτης απέσυρε τελικά την πρότασή του.

sdna.gr

Related posts

‘Εβλεπαν το ΠΑΟΚ-Παναθηναικός σε καφετέρια και το…πλήρωσαν

admin

Προσφορά αγάπης από Μαρινάκη στη Μητρόπολη Πειραιώς

admin

Πρωτοβουλία του ΟΦΗ για τους ποδοσφαιριστές της SL2 και της FL

admin