Trikalascore

O Kιάκος σκόραρε στην πρόκριση της Βίσλα Κρακοβίας

Με τον Γιάννη Κιάκο να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ στο 90’, η Βίσλα Κρακοβίας λύγισε με 2-1 την Λάπι και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα(2-0) πήρε το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Κιάκος την σεζόν 1018-19 αγωνίστηκε με τα χρώματα των Μετεώρων στην Γ’ Εθνική, συνέβαλε στην καλή τους πορεία όπως και στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων και ύστερα η καριέρα του πήρε την ανιούσα. Πήγε στον Πανιώνιο, μετά στον Βόλο, στον Ιωνικό και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Κι από φέτος το καλοκαίρι βρίσκεται στην Βίσλα Κρακοβίας.

Η Ρουζομπέροκ παρότι ηττήθηκε με 1-0 από την Τόμπολ θα βρίσκεται και αυτή στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, εξαιτίας της νίκης της με 5-2 στο πρώτο ματς.

Η Έλφσμποργκ σκόρπισε στους…πέντε ανέμους(5-2) την Πάφο των 10 παικτών από το 15’ και προκρίθηκε με δύο νίκες, ενώ η Σέριφ Τίρασπολ αν και τα χρειάστηκε κόντρα στη Ζίρα, κατάφερε να την λυγίσει στα πέναλτι και να πάρει την πρόκριση. Τέλος, η Χουνεντοάρα μπορεί να γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Πάκσι, όμως χάρη στη νίκη της με 4-0 στον πρώτο αγώνα, πήρε το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λάπι– Βίσλα Κρακοβίας: 1-2 (0-2)

Τόμπολ- Ρουζομπέροκ: 1-0 (2-5)

Ζίρα-Σερίφ Τίρασπολ: 1-2 (4-5 πεν.)

Πάφος-Έλφσμποργκ: 2-5 (0-3)

Χουνεντοάρα– Πάκσι: 0-2 (4-0)

Related posts

Από το Βήμα της Βουλής ο Θανάσης Λιούτας για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας

admin

Καμία επαφή έως τώρα ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και πρώην παίκτες του ΠΟ Φήκης

admin

VIDEO με τα Highlights από το φιλικό Βέροια-Α.Ο Τρίκαλα

admin