Trikalascore

Ο Δελημπαλταδάκης πήρε πιο πολλούς ψήφους από το Φασούλα!

Ίσως το πιο απροσδόκητο αποτέλεσμα των εκλογών: Ο ανεξάρτητος υποψήφιος και γνωστός ατζέντης Τάσος Δελημπαλταδάκης ξεπέρασε σε ψήφους την παράταξη Φασούλα!
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ θα έχει μέσα και έναν ανεξάρτητο υποψήφιο, τον Τάσο Δελημπαλταδάκη, ο οποίος στις χθεσινές (12/9) εκλογές είδε την εμπιστοσύνη των σωματείων προς το πρόσωπό του.

Ο γνωστός ατζέντης έλαβε 198 ψήφους στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας, κάτι που σημαίνει ότι τον εμπιστεύτηκαν περισσότεροι, σε σχέση με ολόκληρη την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα.

Ο παλαίμαχος σέντερ, ο οποίος διεκδικούσε τον προεδρικό θώκο, ήρθε δεύτερος πίσω από τον Βαγγέλη Λιόλιο και θα έχει μόνο τέσσερα μέλη στο νέο συμβούλιο, καθώς έλαβε μόλις 180 ψήφους.

Related posts

Mέχρι 31/5 οι διοικήσεις πρωτοδικείου με τροπολογία-εξπρές από Αυγενάκη

admin

H συνέντευξη τύπου από το ‘Ικαροι Τρικάλων-Ολυμπιακός Βόλου

admin

VIDEO με τις δηλώσεις Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη τύπου του Μονακό-Παναθηναϊκός Aktor

admin