Trikalascore

Ο Χρυσόστομος Ευσταθίου είδε την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην όμορφη Βουδαπέστη(PICS)

Η αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην όμορφη, αλλά και παγωμένη Βουδαπέστη κόντρα στη Φερεντσβάρος δε θα μπορούσε να μην έχει και Τρικαλινό χρώμα.

Στην Groupama Arena βρέθηκε ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας και ένθερμος οπαδός του “τριφυλλιού” ιδιοκτήτης του καταστήματος Οxygen Plus, Χρυσόστομος Ευσταθίου.

Ο “μπόι” με την παρέα του και εκατοντάδες ακόμη φίλους των πρασίνων απόλαυσαν την αναμέτρηση για τους ομίλους του Europa League και στο τέλος , το ισόπαλο αποτέλεσμα τους έφερε χαρά και ικανοποίηση, καθώς ο Παναθηναϊκός σφράγισε την πρόκρισή του στους νοκ άουτ αγώνες που οδηγούν στη φάση των 16.

Είναι από τις εκδρομές που πραγματικά χαίρεται ένας οπαδός, βρισκόμενος σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και χαλάλι το τσουχτερό κρύο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Related posts

ΠΑΕ Τρίκαλα: “Ευχαριστούμε ΕΠΟ και ομάδες για την κίνηση αλληλεγγύης προς τη SL2”

admin

Επίσημα στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το Σωματείο Α.Ο Βαλτινού

admin

VIDEO με τα Highlights και τις δηλώσεις από το Διγενής Νεοχωρίου-Μακεδονικός Φούφα

admin