Trikalascore

Ο Χρυσόστομος Ευσταθίου είδε την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην όμορφη Βουδαπέστη(PICS)

Η αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην όμορφη, αλλά και παγωμένη Βουδαπέστη κόντρα στη Φερεντσβάρος δε θα μπορούσε να μην έχει και Τρικαλινό χρώμα.

Στην Groupama Arena βρέθηκε ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας και ένθερμος οπαδός του “τριφυλλιού” ιδιοκτήτης του καταστήματος Οxygen Plus, Χρυσόστομος Ευσταθίου.

Ο “μπόι” με την παρέα του και εκατοντάδες ακόμη φίλους των πρασίνων απόλαυσαν την αναμέτρηση για τους ομίλους του Europa League και στο τέλος , το ισόπαλο αποτέλεσμα τους έφερε χαρά και ικανοποίηση, καθώς ο Παναθηναϊκός σφράγισε την πρόκρισή του στους νοκ άουτ αγώνες που οδηγούν στη φάση των 16.

Είναι από τις εκδρομές που πραγματικά χαίρεται ένας οπαδός, βρισκόμενος σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και χαλάλι το τσουχτερό κρύο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Related posts

Πρώτη νίκη μετά από συναρπαστικό ματς για τις Κορασίδες της Τρίκαλα14 Φούντας

admin

Σπουδαίο διπλό για τον Α.Ο Γοργογυρίου στη δυνατή έδρα του ‘Αγιαξ Ασπροκκλησιάς(PICS)

admin

Oι δηλώσεις Καλογιάννη μετά τη νίκη επί του Σβορώνου(VIDEO)

admin