Trikalascore

Ο Αντώνης Χαρίσης, υποψήφιος στο πλευρό του Θεοδώρου Χήρα

Με κάθε επισημότητα ο Χαρίσης Αντώνιος του Νικολάου αποτελεί στέλεχος πλέον του συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και συμπορεύεται με τον Θεόδωρο Χήρα, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Ο Αντώνης κατάγεται από το Βαλομάνδρι , είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ και θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Παραποτάμου.
Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ενεργό πολίτη και ταυτίζεται πλήρως με το όραμα και τις αξίες του νέου μεγάλου συνδυασμού που δημιουργήθηκε για να αλλάξει τα αυτοδιοικητικά δεδομένα στον Δήμο Πύλης, προς όφελος όλων των δημοτών.
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας καλωσόρισε τον Αντώνη στον συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον έντιμο αγώνα που θα δώσει.

Related posts

Προσφορά drone στην ΕΛ.ΑΣ. από τον Χρήστο Μιχαλάκη

admin

Η Πάργα είχε…κατήφορο και ντροπιαστική ήττα γι τον Ο Τρίκαλα

admin

Την γη δεν την έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας, αλλά τη έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας.

admin