Trikalascore

Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στο Pelion Plaza!

Το αδιαχώρητο επικρατεί αυτό τον καιρό στον Αι Γιάννη Πηλίου, καθώς η καλοκαιρινή , τουριστική σεζόν κορυφώνεται.

Το Pelion Plaza αποτελεί ένα από τα κορυφαία στέκια της περιοχής, καθώς η εν λόγω ταβέρνα παρέχει ποιοτική κουζίνα και ένα πανέμορφο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Μάλιστα, εκ των μετόχων της επιχείρησης είναι και ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Νίκος Γεροκώστας, πρόεδρος της Θύελλας Μεγαλοχωρίου.

‘Οπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτό το μαγαζί σφύζει από ζωή κάθε βράδυ και επικρατεί κυριολεκτικά το αδιαχώρητο.

Μάλιστα, μεταξύ των θαμώνων, ο Μουφ είχε τη χαρά να υποδεχτεί στο μαγαζί του και το Νίκο Λαμπρογιώργο, πρώην ποδοσφαιριστή του Παλαιομονάστηρου, ο οποίος πλέον είναι μετανάστης στη Γερμανία.

Related posts

‘Οαση δροσιάς αυτό το Καλοκαίρι το “καφέ ΠΑΠΥΡΟΣ” στην πλατεία Ανθούπολης, στη Λάρισα(PICS)

admin

Δ. Παπαστεργίου: «Μπαίνουμε πολύ δυναμικά στην επέκταση των ευρυζωνικών συνδέσεων» – Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο Future Unfold

admin

4 νίκες σε 16 ματς στη Δράμα ο Α.Ο Τρίκαλα

admin