Trikalascore

Νέο μπαράζ ανανεώσεων στον Απόλλωνα Λυγαριάς

‘Οπως είχατε διαβάσει από το Trikalascore επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας στον Απόλλωνα Λυγαριάς, αποτέλεσε η παραμονή του συνόλου των ποδοσφαιριστών της περσινής σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε τις αρχικές τέσσερις ανανεώσεις, ενώ σήμερα ο Απόλλων ανακοινώνει την παραμονή άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών με ουσιαστική συνεισφορά.

Ο λόγος για τον ‘Αγγελο Μπραντίτσα, έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, το Στάθη Οικονόμου με προσφορά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, το Γιώργο Στεφάνου, επίσης έναν ιδιαίτερα ποιοτικό παίκτη, αλλά και το Γιώργο Πούλιο που συνέβαλλε τα μέγιστα πέρυσι.

Οι ανανεώσεις θα γίνουν ακόμη περισσότερες, καθώς υπάρχουν κάποιοι ακόμη παίκτες τους οποίους θέλουν να κρατήσουν στη Λυγαριά.

Related posts

Σταθερά διψήφια τα κρούσματα στα Τρίκαλα-2.197 σε όλη τη χώρα

admin

Η παραμυθένια “Εννοδία” κλέβει την παράσταση και το τριήμερο των Αποκριών(PICS)

admin

Με τη στήριξη του “Arena Gym” για ακόμη μία σημαντική διάκριση ο Σάκης Καραμάνος

admin