Trikalascore

Νέα σημαντική διάκριση για την “Τρικαλινή Ζύμη”

‘Αλλη μία σημαντική διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γνωστή Τρικαλινή εταιρεία “Τρικαλινή Ζύμη”.

Συγκεκριμένα, η κοτόπιτα που παράγει η “Τρικαλινή Ζύμη” και γίνεται ανάρπαστη για τη λαχταριστή της γεύση, απέσπασε το χρυσό μετάλλιο των MediterraneanTaste Awards, γεγονός που αποτελεί μία ακόμη ηθική ικανοποίηση για τον υπεύθυνο της εταιρείας κ. Χρήστο Πατουλιώτη και όλους τους συνεργάτες του.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιου είδους διάκριση για την “Τρικαλινή Ζύμη”, καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν έρθει και άλλα χρυσά μετάλλια για άλλα προιόντα.

 

 

Related posts

MORE και ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Οκτώ φωτοβολταϊκοί σταθμοί συνολικής ισχύος 882,4 MW στη Μακεδονία έλαβαν οριστική προσφορά σύνδεσης με το δίκτυο

admin

Πριν τις γιορτές βάλτε στο διαιτολόγιό σας φρέσκα ψάρια από το Ιχθυοπωλείο Κλάντζος(PICS)

admin

‘Ολη η ποιότητα και η νοστιμιά της θάλασσας Δευτέρα πρωί στον “Κλάντζο”(PICS)

admin