Trikalascore

Μπήκε στο γήπεδο ο Διγενής Νεοχωρίου, με βλέψεις πρωταθλητισμού(PICS)

Tην πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας στο “Μπάμπης Παπαχατζής” ο Διγενής Νεοχωρίου.

Ο τεχνικός της ομάδας Σπύρος Ευαγγέλου περίμενε τους ποδοσφαιριστές του για τα πρώτα χιλιόμετρα τρεξίματος της σεζόν, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους πριν την έναρξη της εκγύμνασης.

Συμμετείχε το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών, ενώ μερικοί ακόμη απουσίαζαν δικαιολογημένα και αναμένεται να προστεθούν τις επόμενες ημέρες.

Το παρόν στο Μπάμπης Παπαχατζής έδωσε μεγάλο μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, καθώς και φίλοι της ομάδας.

Ο Διγενής Νεοχωρίου ξεκινάει τη χρονιά με μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό και δη την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος, σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως θα είναι το φετινό της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Να σημειωθεί ότι το ρόστερ σχεδόν έχει κλείσει και απομένουν 1-2 “πινελιές” προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Related posts

Ανακοίνωσε το Gideon Zuma ο ΑΟ Τρίκαλα

admin

Χρυσό βραβείο καινοτομίας για το DRINK EAT ΟΛΥΜΠΟΣ στα Food & Drink Innovation Awards 2026

admin

Oι πιθανές ημερομηνίες έναρξης στο Ερασιτεχνικό

admin