Οι στόχοι του φετινού ΑΟ Τρίκαλα είναι ιδιαίτερα υψηλοί, καθώς οι κυανέρυθροι στοχεύουν αποκλειστικά στην αλλαγή κατηγορίας και την επιστροφή στη SL2 , έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια.
Το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη, έπειτα από το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, θα έχει τη δική του πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή 21/9, όταν και θα υποδεχτεί την ιδιαίτερα γνώριμή του Ελασσόνα στο “Β. Καρακίτσιος” της Καλαμπάκας, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 4μ.μ.
Εξ’ υπακούεται ότι για τα Τρίκαλα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, καθώς η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει με το δεξί, προκειμένου να αποκτήσει και ψυχολογία για τη συνέχεια.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα είναι εύκολο να πετύχει το στόχο του, καθώς η Ελασσόνα στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου, αλλά και στο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων έδειξε αρκετά θετικά δείγματα γραφής.
Βέβαια, για να ακριβολογούμε είναι στο χέρι του ΑΟΤ να κάνει εύκολα τα πράγματα, καθώς με δική του καλή απόδοση μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά και παράλληλα, αυτή τη φορά να ικανοποιήσει και τον κόσμο με την απόδοσή του, κάτι που είναι γεγονός ότι δε συνέβη στο ματς κυπέλλου.
Επειδή όμως, σε ένα μαραθώνιο όπως είναι το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αυτό που μετράνε είναι οι νίκες και οι βαθμοί τα Τρίκαλα προέχει να κερδίσουν και η θετική εμφάνιση περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Από το ιατρικό δελτίο φαίνεται ότι τα νέα είναι θετικά, καθώς έχουν ελαχιστοποιηθεί τα αγωνιστικά προβλήματα και πέρα του Ιορδανίδη, πιθανώς ο Θεοδοσιάδης να έχει όλους τους άλλους παίκτες στη διάθεσή του.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε και το πόσο σημαντική θα είναι την Κυριακή η παρουσία του κόσμου στο Β. Καρακίτσιος.
Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι θα πρέπει να μπουν από την πρώτη αγωνιστική στην εξίσωση, προκειμένου να έρθει η υλοποίηση του δύσκολου φετινού στόχου και πιθανώς το γήπεδο να γεμίσει, καθώς και οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές.