Trikalascore

ΜΗΝΥΜΑ του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα, για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Η 27η Σεπτεμβρίου, είναι αφιερωμένη στον Τουρισμό.

Ο Τουρισμός, είναι για την περιοχή μας ζωτική ανάγκη για επενδύσεις, ώστε να διασφαλιστεί η ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς.

Ο Δήμος Πύλης, έχει όλες τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη Αστικού, Συνεδριακού, Περιηγητικού, Ορειβατικού και Θρησκευτικού Τουρισμού.

Η παράταξή μας, δίνει ιδιαίτερη σημασία και είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας φυσικά, η ενίσχυση και η αξιοποίηση των τουριστικών προορισμών, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη μνημείων, οικισμών και εναλλακτικών σημείων ενδιαφέροντος του Δήμου μας, που δυστυχώς δεν έχουν καταγραφεί στους τουριστικούς προορισμούς.

Δεσμευόμαστε, για την ανάδειξη με κάθε τρόπο της ιστορίας, του πολιτισμού και του φυσικού κάλλους του Δήμου μας.

Δεσμευόμαστε, για τη δημιουργία Γραφείου Τουρισμού στον Δήμο Πύλης, που σε συνεργασία με τους επαγγελματίες, θα έχει ως στόχο την προώθηση του τουρισμού στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με συμμετοχή του Δήμου σε εκθέσεις για την προβολή και ανάδειξη της περιοχής.

Related posts

Ο Χρυσόστομος Ευσταθίου δυνατό χαρτί για το Συνδυασμό “Επιχειρούμε μαζί” στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων

admin

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στα καταστήματα ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ με απίθανες προσφορές έως και 50%(PICS)

admin

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένο το 2024 από το Σύλλογο Kick Boxing Georgopoulos Team

admin