Trikalascore

Μία φιλία ετών χτισμένη μέσα στα γήπεδα

Παρέα παρακολούθησαν το χθεσινό φιλικό ανάμεσα στον Α.Ο Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας οι πρόεδροι των δύο ομάδων Ηλίας Αιβάζογλου και Παναγιώτης Μαντζανάς.

Η φιλία των δύο προέδρων κρατάει χρόνια παρά το ότι οι ομάδες τους είναι αντίπαλες στην ίδια κατηγορία, καθώς αμφότεροι ματώνουν κάθε χρόνο ώστε αυτές να παρουσιάζονται όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται.

Στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού οι δύο πρόεδροι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις , σχολιάζοντας την αγωνιστική παρουσία των ομάδων τους.

Αν μη τι άλλο ο Μαντζανάς θα πρέπει να έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους Απολλωνιστές, ενώ ο Αιβάζογλου είναι δεδομένο ότι περιμένει πολύ περισσότερα καθώς όπως έχει τονίσει και ο ίδιος όλοι πλέον βρίσκονται στην πρίζα μέχρι η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει.

Related posts

Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(LIVE)

admin

ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ-ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΤ

admin

Ο ‘Ακης Αζίζ μιλάει για την σχολή προπονητών και την προετοιμασία των τερματοφυλάκων στον ΑΟΤ(VIDEO)

admin