Trikalascore

Μία φιλία ετών χτισμένη μέσα στα γήπεδα

Παρέα παρακολούθησαν το χθεσινό φιλικό ανάμεσα στον Α.Ο Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας οι πρόεδροι των δύο ομάδων Ηλίας Αιβάζογλου και Παναγιώτης Μαντζανάς.

Η φιλία των δύο προέδρων κρατάει χρόνια παρά το ότι οι ομάδες τους είναι αντίπαλες στην ίδια κατηγορία, καθώς αμφότεροι ματώνουν κάθε χρόνο ώστε αυτές να παρουσιάζονται όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται.

Στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού οι δύο πρόεδροι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις , σχολιάζοντας την αγωνιστική παρουσία των ομάδων τους.

Αν μη τι άλλο ο Μαντζανάς θα πρέπει να έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους Απολλωνιστές, ενώ ο Αιβάζογλου είναι δεδομένο ότι περιμένει πολύ περισσότερα καθώς όπως έχει τονίσει και ο ίδιος όλοι πλέον βρίσκονται στην πρίζα μέχρι η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει.

Related posts

Νέα ανατροπή: Σέντρα το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου στο Ερασιτεχνικό!

admin

Ξεκάθαρη ψήφος εμπιστοσύνης στον Δήμαρχο Σπύρο Αγναντή από Ταξιάρχες και Κλοκοτό – Αθρόες συγκεντρώσεις κόσμου στέλνουν μήνυμα νίκης για τη ΝΕΑ ΠΝΟΗ

admin

Κορωνοϊός-Πανελλαδικό lockdown: Ποιούς κωδικούς θα στέλνουμε στο SMS του 13033

admin