Trikalascore

«Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Ανακοίνωση του Ηρακλή Ζάρκου που αναφέρει “αλλοίωση αποτελέσματος” στο ματς με τον Οικουμένιο

Η διοίκηση του Ηρακλή Ζάρκου αισθάνεται την υποχρέωση να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας μας, εκφράζοντας τη βαθύτατη δυσαρέσκειά της για μια διαιτητική απόφαση που αλλοίωσε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα.

Το χρονικό της φάσης

Σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα, 25 λεπτό ενώ η ομάδα μας είχε το προβάδισμα με 0-1 και έλεγχε πλήρως τον ρυθμό, ο διαιτητής υπέδειξε την αποβολή του τερματοφύλακά μας με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Όπως αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα από το φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή:

• Προλαβαίνει την μπάλα και την απομακρύνει καθαρά.

• Δεν υποπίπτει σε παράβαση που να δικαιολογεί οποιαδήποτε ποινή, πόσο μάλλον την εσχάτη των ποινών και την αποβολή.

Οι συνέπειες της απόφασης

Η λανθασμένη αυτή κρίση δεν ήταν ένα απλό σφάλμα, αλλά μια παρέμβαση που:

1. Άλλαξε τις ισορροπίες: Άφησε την ομάδα μας με δέκα παίκτες σε ένα σημείο που τίποτα δεν προμήνυε τέτοια εξέλιξη.

2. Καθόρισε το σκορ: Από την εξέλιξη της ίδιας φάσης προήλθε το γκολ της ισοφάρισης.

3. Στέρησε την ισονομία: Μας αφαίρεσε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη επί ίσοις όροις μέχρι το τέλος.

Συνεχίζουμε με την ίδια αξιοπρέπεια, ενωμένοι και πιστοί στη δουλειά μας.

Εκ της Διοικήσεως του Ηρακλή Ζάρκου

Related posts

Κωνσταντίνος Μαύρος (ΔΕΗ Ανανεώσιμες) στο COP29: «Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη περνάει μέσα από την ενεργειακή μετάβαση και την κλιματική διπλωματία»

admin

“Απέδρασε” με σημαντικό διπλό από το Πρίνος ο Διγενής, το πάλεψαν και ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί οι γηπεδούχοι

admin

Φωτορεπορτάζ από την παράδοση της αίθουσας “Βασίλης Βαργιάμης” από το Δήμο Τρικκαίων στο ΣΟΑΤ

admin