Trikalascore

Μετάθεση για Πέμπτη 11/7 οι αρχαιρεσίες στον ΑΟ Τρίκαλα

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2024 δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΑΟ Τρίκαλα. Διαδικαστικοί λόγοι και η έλλειψη υποψηφιοτήτων, εμπόδισαν την διεξαγωγή της διαδικασίας, ενώ δεν παρουσιάστηκε κανείς ενδιαφερόμενος να αναλάβει τον σύλλογο.
Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η νέα συνέλευση να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:30 στην αίθουσα “Θεοδ. Μάρκελλος”, με θέμα ξανά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Related posts

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την έκδοση πλαστικής Κάρτας Αναπηρίας – Δωρεάν μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με την επικύρωσή της

admin

10άρικο γενική είσοδος στο ΑΟ Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας

admin

Θανάσης Λιούτας: Υπό ένταξη έργα έγγειων βελτιώσεων στον Νομό Τρικάλων με δαπάνη πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ

admin