Trikalascore

Μεγάλο “μπαμ” με Κουσκουνά ο Ατρόμητος Παλαμά!

Ίσως την πιο μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα της Α’ ΕΠΣΚ πραγματοποίησε τη Δευτέρα (8/1) ο Ατρόμητος Παλαμά.

Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν κι επίσημα τον πολύπειρο επιθετικό Νίκο Κουσκουνά.

Μάλιστα, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και φωτογραφήθηκε με τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Πετρόπουλο.

Για τον Κουσκουνά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στις εθνικές κατηγορίες, ενώ τη σεζόν 2016/17 είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής με 20 γκολ φορώντας τη φανέλα των Τρικάλων.

Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΟ Φήκης στη Γ’ Εθνική.

Επίσης στο παρελθόν έχει περάσει από Ολυμπιακό Λουτρακίου, Αστέρα Τρίπολης, Φωστήρα, Τρίκαλα, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Χανιά, Παναχαϊκή και Νίκη Βόλου.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που αλλάζει επίπεδο τους πρωτοπόρους της Α’ ΕΠΣΚ που πλέον γίνονται πανίσχυροι επιθετικά.

Karditsasport.gr

Related posts

‘Ηρθε για να σου κλέψει την καρδιά!Το επιβλητικό και οικονομικό Dacia Sandero βρίσκεται στην AutoDeal για σένα!

admin

Συνέντευξη του Γρ. Μοράκη από την “Αγροαναπτυξιακή” για τη συγκομιδή του καλαμποκιού

admin

Δανιήλ στη “Δίκη”: «Δεν ξεκινούν του χρόνου ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αν δεν αλλάξει ο Νόμος»

admin