Trikalascore

Mε υψηλές προσδοκίες στο 1ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τάεκβοντο ο ΖΕΥΣ Τρικάλων

Η ώρα για τους πρώτους αγώνες της φετινής αγωνιστικής σεζόν έφτασε για το σύλλογο Τάεκβοντο ΖΕΥΣ Τρικάλων.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου, θα δώσει με πολυπληθή παρουσία το παρόν στο 1ο διασυλλογικό ανοιχτό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ που θα διεξαχθεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας αρκετά από τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος.

Το εν λόγω πρωτάθλημα περιλαμβάνει αγώνες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και ο ΖΕΥΣ Τρικάλων θα συμμετάσχει με 9 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-κορασίδων.

Οι προσδοκίες για τον Τρικαλινό σύλλογο στους συγκεκριμένους αγώνες είναι μεγάλες, καθώς το επίπεδο των αθλητών του μεγαλώνει συνεχώς και υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουν τα φόντα για υψηλές διακρίσεις και φυσικά την κατάκτηση αρκετών μεταλλίων.

Τους αθλητές θα συνοδεύσει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ο υπεύθυνος προπονητής του ΖΕΥΣ Κώστας Χατζής.

 

Related posts

Θέμης Ζάχος: Ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή άφησε το Σκοπευτήριο Φήκης σε τρισάθλια κατάσταση

admin

‘Αλλη μία σπουδαία εμφάνιση για τους Pretorians του Harlem Fight Gym στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης(PICS)

admin

Η υψηλού επιπέδου εμφάνιση που σκόρπισε ενθουσιασμό και οι τόνοι που επιβάλλεται να παραμείνουν χαμηλοί

admin