Trikalascore

Με “βουνό” Γιάννη Τσίμα στο “τιμόνι” και τη νέα σεζόν η μπασκετική ΑΕΤ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός στην μπασκετική ΑΕΤ, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι κόκκινοι θα πορευτούν εκ νέου με τον πολύπειρο τεχνικό Γιάννη Τσίμα, ο οποίος θα κοουτσάρει την ΑΕΤ για έναν ακόμη χρόνο.

Η προσπάθεια του Τσίμα θεωρείται επιτυχημένη από τον πρόεδρο του συλλόγου Θανάση Λούκα και έτσι δεν αλλάζει κάτι σε προπονητικό επίπεδο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα προστεθεί άλλο άτομο στο τεχνικό τιμ.

Από κει και πέρα, οι κόκκινοι σύντομα θα οριοθετήσουν τους στόχους τους για την επόμενη χρονιά και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι ανανεώσεις και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Αρκετοί νεαροί παίκτες του περσινού ρόστερ θα ανανεώσουν, ενώ κάποιοι άλλοι ενδέχεται να μετακομίσουν σε άλλα σωματεία της πόλης.

Related posts

Θλίψη στα Τρίκαλα για το θάνατο του Δημήτρη Τατσιόπουλου

admin

Δ. Παπαστεργίου: Στόχος μας λιγότερη γραφειοκρατία και μικρότερη όχληση στους πολίτες για πιο γρήγορο και αξιόπιστο ίντερνετ – Πώς το νέο νομοσχέδιο αλλάζει το διαδίκτυο στην Ελλάδα

admin

Πρόγραμμα και διαιτησίες των Ερασιτεχνικών αναμετρήσεων

admin