Trikalascore

Με το “αριστερό” στο πρωτάθλημα η Φήκη, βαριά ήττα στα Μέγαρα(VIDEO)

Mε το αριστερό μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο ΠΟ Φήκης. Η ομάδα του Νίκου Μανούρα ηττήθηκε με 3-0 στα Μέγαρα από τον Βύζαντα, σε ένα αποτέλεσμα που μάλλον την αδικεί για την εικόνα που έδειξε συνολικά στο χορτάρι.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μουντόπουλος που άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 40΄. Ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαντιά, με τον Μπουντόπουλο να είναι ψύχραιμος και να κερδίζει τον Ντάσκα για το 1-0 σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 με καταπληκτικό σουτ στο 65′ , ενώ ο Στρατιδάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 85′ εκμεταλλευόμενος μία ασυνεννοησία της άμυνας της Φήκης με τον Ντάσκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κόκκινοι στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και είχαν τις στιγμές τους για κάποιο γκολ, δείχνοντας μαχητικό πνεύμα που σίγουρα θα τους φανεί χρήσιμο στη συνέχεια του πρωταθκήματος.

Βύζας Μεγάρων: Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης, Μύρκος, Σαχόλλι, Καραγιάννης, Κωνσταντίνου, Στρατιδάκης, Μπουντόπουλος, Μανωλιάς, Φλέγκας, Φυσαράκης

ΠΟ Φήκης: Ντάσκας, Γιαννούλας, Ζήσης, Σκόνδρας Γ., Γεωργάλης, Γκαντιας, Ιωάννου, Σιαμαντάς, Πολυζόπουλος, Νικλητσιώτης Α., Σκόνδρας Ν.

Regista.gr

Μοίρασε το άρθρο

Related posts

Αυτούς θα βρει αντιπάλου στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ο πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΤ

admin

Tο “πολυεργαλείο” Κοθράς Αλέξανδρος στον Α.Ο Πηγής

admin

Δημήτρης Παπαστεργίου: «Οι επενδύσεις στο Διάστημα είναι σήμερα στρατηγική ανάγκη για την Ε.Ε.» – Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο 17th European Space Conference στις Βρυξέλλες

admin