Trikalascore

Με τη “σφραγίδα” του Λαφαζάνη ο στολισμός της κεντρικής πλατείας Τρικάλων(PICS)

‘Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Βασίλης Λαφαζάνης και οι συνεργάτες του, φρόντισαν ώστε αυτή την εποχή η πόλη να φορέσει το γιορτινό της “κουστούμι”.

Ο εντυπωσιασμός στολισμός μάλιστα της κεντρικής πλατείας, με το ψηλότερο δέντρο της Ελλάδος και η γενικότερη φωταγώγηση είχαν όλα τη σφραγίδα του Βασίλη Λαφαζάνη, τον κορυφαίο στο είδος του, κάτι που αποδεικνύεται κάθε χρονιά εκ του αποτελέσματος.

Ο ίδιος μέσω ανάρτησης τόνισε:

Πίσω από τα 129.600 λαμπάκια κρύβεται πολύ μεράκι, ατελείωτη υπομονή και η συλλογική επιμονή ολόκληρης της ομάδας μου, με στόχο ένα άψογο αποτέλεσμα στη λεπτομέρεια. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους συνεργάτες μου και ευχαριστώ ξεχωριστά τον Δήμαρχο Τρικάλων, Νίκο Σακκά, που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του για την επιμέλεια του Στολισμού!

Related posts

Κέρδισε εμπειρία η Κ17 του ΑΟ Τρίκαλα στο δυνατό ματς με τον ΠΑΟΚ

admin

Μέχρι τέλους για άνοδο από Μαντζανά

admin

Προωθεί παίκτες από την Κ16 σε αγώνες της αντρικής ομάδας ο ΑΟ Τρίκαλα

admin