Trikalascore

Με Καλογιάννη μέχρι το τέλος ο Α.Ο Τρίκαλα

Ο Βασίλης Καλογιάννης θα συνεχίσει ως πρώτος προπονητής στα Τρίκαλα, μετά τη φυγή του Σούλη Παπαδόπουλου.

Στα τελευταία τέσσερα ματς των πλέι άουτ της Super League ο κ. Καλογιάννης θα κοουτσάρει την ομάδα των Τρικάλων, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο. Επιπλέον, στο τεχνικό τιμ παραμένουν οι κ.κ. Φουτσίνι, Μπακαρός και Παπαβασιλείου.

Ο Καλογιάννης είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους ποδοσφαιριστές , ενώ ξέρει πολύ καλά την ομάδα, οπότε είναι προφανώς η καλύτερη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς μπορεί να κρατήσει τα στεγανά και να εγγυηθεί την ηρεμία μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Related posts

Κώστας Σκρέκας: «Καθοριστικό βήμα για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας η συμφωνία ΔΕΠΑ – TotalEnergies για προμήθεια LNG τον χειμώνα»

admin

Πανευρωπαϊκός έλεγχος σε 576 «influencers» – 20 Έλληνες στη λίστα

admin

Οργή Βαλομάνδρα για τα αίσχη ανεγκέφαλων σε Live μετάδοση

admin