Trikalascore

Με απουσίες κόντρα στο Λεβαδειακό ο Απόλλων Λάρισας

Με δυνατή προπόνηση ενός …ημιχρόνου, ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος της Super League 2 για την 20η αγωνιστική με τον Λεβαδειακό (10/04/2021, 14.45 ΕΡΤ3) στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, κ. Κώστας Φρατζέσκος και οι συνεργάτες του, είδαν με ικανοποίηση ότι μπορούν να υπολογίζουν στις επιστροφές των Κώστα Χατζή (που εξέτισε την ποινή του, από κάρτες) και του τραυματία Γιάννη Μπαλογιάννη (που έδειξε έτοιμος), εν αντιθέσει με τους τραυματίες Καρρίκι, Μπαστιάνου και Ντα Κάμπο, που θα απουσιάσουν.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής παίκτες:

Γλύκος (Τ), Αστράς (Τ), Σκούπρα, Μόρας, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Καμπέρης, Αθανασιάδης, Μπάλλας, Λίταινας, Γκουντρουμπής, Καλούσης, Ν’Goo, Μπαλογιάννης, Ομπράντοβιτς, Μπάμπης, Γιάκος, Λουκάς, Τασιούλης, Σούλτσε.

 

Related posts

Πριμ 30 χιλιαδες ευρώ έταξαν στον Ολυμπιακο Βόλου μετά τη νίκη επί των Τρικάλων!

admin

Ο Αλέκος Αλεξανδρής Διευθυντής αγωνιστικού τμήματος στον Απόλλωνα Λάρισας

admin

Πιθανότατα σέντρα 15/11 στη SL2 παρά το Lock down

admin