Trikalascore

Με Αγγελόπουλο στα Τρίκαλα η Δόξα

Η Δόξα Δράμας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα (27/1, 15:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στην αποστολή της Δόξας για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς βρίσκονται 22 παίκτες στους οποίους συμπεριλαμβάνεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Βασίλης Αγγελόπουλος.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών εκτός έμειναν οι τραυματίες Εμμάνουελ Μενσά, ΜακΝτόναλντ Νιμπά και Στέφεν Χάμοντ.

Μοναδικός ξένος στην αποστολή της Δόξας είναι ο Σρνταν Βουγιακλίγια.

Στην αποστολή συμμετέχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν τη Δόξα στα δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αποστολή των «μαυραετών» για τα Τρίκαλα:

Ηλιάδης, Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Πινδώνης, Κόντος, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Πετρίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Παπαιωάννου, Ρούτσης, Αγιώτης, Μπολάκης, Βουγιακλίγια, Κουτσιανικούλης, Αγγελόπουλος.

Related posts

Θα παίζουν δύο ματς την εβδομάδα μέχρι το Μάη

admin

Λεουτσάκος: «Έγινε κουβέντα στην Ε.Ε. της ΕΠΟ για αντικατάσταση κενών στην SL2, άδικο να ανέβει ένας απευθείας»

admin

Οπαδοί Παναχαικής:”Παιχνίδι, παιχνίδι και στο τέλος ταμείο”

admin