Trikalascore

Μάγκικο “διπλό” για το Βράχο Καστρακίου που ανέβηκε στην πέμπτη θέση

Kαθαρή νίκη με σκορ 2-3 σημείωσε στο Πρίνος ο Βράχος Καστρακίου, ο οποίος αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Καστρακινοί σημείωσαν τρία τέρματα και μέχρι το 73′ προηγούνταν με 0-3, με το συγκρότημα του Γιάννη Κέφου , απλά να καταφέρνει να μειώσει σε 2-3 στο φινάλε.

Οι γηπεδούχοι είχαν άστοχη εκτέλεση πέναλτι με το Βασιλείου στο 23′.

Το Καστράκι, άνοιξε το σκορ με τον Κοτσιλιάνο στο 26′ και το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο 61′ ο Σιούτας πέτυχε το 0-2 και στο 70′ ο Κοτσιλιάνος και πάλι σημείωσε το 0-3. Ο Διαμάντης μείωσε στο 73’ και ο Χουλιάρας διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΡΙΝΟΥΣ (Ι. Κέφος): Λουκίδης, Καράς ( 75’ Σταμάτης), Τσερώτας, Ντότας, Χουντής (46’ Βλαχόπουλος), Βέρμπης ( 75’ Διαμαντής), Μερτσιώτης, Βασιλείου (80’ Βαρζακάκος), Χουλιάρας, Σκαρλέας, Ροκάς (50’ Βράντζας).

ΚΑΣΤΡΑΚΙ (Λ. Σακελλαρίδης): Μαλακασιώτης, Ντόσας, Κηρύκος, Κρίτσας, Γκοζντάρι, Μπούλμπος, Μπαλογιάννης, Μπλούτσος, Σινάι (78′ Τσακνάκης), Κοτσιλιάνος, Σιούτας (85′ Ζαρακότας).

Με στοιχεία από το Sportskalampaka.gr

Related posts

Tι ισχύει για τις μεταγραφές τη νέα σεζόν σε επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σωματεία

admin

Το “Εκτός Εδρας” θυμήθηκε την εκδρομή των Τρικαλινών στη Λαμία το 2016

admin

Αυτός κέρδισε το μηχανάκι στη λαχειοφόρο του ΑΣ Μετέωρα

admin