Trikalascore

Μάγκικο “διπλό” επί του ‘Ιωνα για την μπασκετική ΑΕΤ!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕ Τρικάλων, η οποία επικράτησε με 78-69 του Ίωνα Βόλου στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ, που είχε ιδιαίτερη σημασία για την 4η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ισορροπημένα, με τον Ίωνα να παίρνει μικρό προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (17-15). Στη συνέχεια όμως η ομάδα των Τρικάλων ανέβασε την απόδοσή της, βρήκε λύσεις στην επίθεση και με επιμέρους σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο πέρασε μπροστά στο ημίχρονο με 29-41.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Α.Ε. Τρικάλων συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη διαφορά (43-60) και βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Ο Ίωνας προσπάθησε να αντιδράσει στην τελευταία περίοδο, όμως οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο και έφτασαν στο τελικό 69-78.

Με τη νίκη αυτή η Α.Ε. Τρικάλων ανέβηκε στο 14-5, παραμένοντας δυναμικά στη μάχη της κορυφής, καθώς βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση και δύο από την πρώτη. Από την άλλη πλευρά, ο Ίωνας Βόλου υποχώρησε στο 12-7.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Στάππας με 24 πόντους, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των Αργύρη (14) και Δεμίρη (13). Από τον Ίωνα ξεχώρισαν οι Μαμούρας με 18 πόντους και Μυλωνάς με 14.

Ίωνας – Α.Ε. Τρικάλων   69-78
Δεκ. : 17-15 , 29-41, 43-60,  69-78.

Διαιτητές:Αβραμίδου, Μακαρονάς
Ίωνας Βόλου(Νάνης): Πολίτης 6, Χατζόπουλος 5(1) , Μυλωνάς14(4) , Δροσόπουλος 9, Μαμούρας 18(1), Νάνης 6(2) , Ντάκης 3(1), Μαστέλλος 6(2), Καλογερόπουλος 4, Ελευθερούλης , Μουχαρέμ , Μουράτης 2.

ΑΕ Τρικάλων:(Τσίμας) Αργύρης 14(2), Γκαντιάς 7(1), Τζιάννης 8(2), Μπαλκίζας , Γκιάτας 2, Τσίρμπας-Αναγνώστου 8(1), Τσιτσάνης 2, Κουτσόπουλος , Δεμίρης 13(1), Τόλλιος, Στάππας 24.
billkara66.blogspot.com

Related posts

H συνέντευξη τύπου από το ‘Ικαροι Τρικάλων-Ολυμπιακός Βόλου

admin

Δημήτρης Παπαστεργίου: «Η Κυβέρνηση δε στέλνει τον λογαριασμό στις επόμενες γενιές, αλλά δημιουργεί για αυτές μία χώρα που αξίζει να ζεις»

admin

Mε Παπαστεργίου οι απονομές στον ΑΟΤ BC, αίσθημα δικαίωσης για Αναστασίου

admin